Cum te putem ajuta sa iti scalezi afacerea?

The Social Performance este o agentie digitala full-service care iti pune la dispozitie toate resursele pentru a reusi: promovare pe Facebook, promovare pe Instagram, promovare pe LinkedIn, promovare pe Youtube, design grafic, web-design, copywriting, SEO si multe altele.

Social Media Marketing

Zi de zi observam tot mai mult faptul ca domeniul de afaceri migreaza catre mediul online iar strategiile de marketing si promovare trebuie sa tina cont de acest lucru.

 

În plus, având în vedere faptul ca peste 2 miliarde de utilizatori de internet acceseaza zilnic retelele sociale, investitia în promovarea pe Facebook si Instagram (lideri ca numar de utilizatori) reprezinta o decizie înteleapta.

Echipa noastra este aici pentru a te ajuta sa atragi atentia persoanelor interesate de ceea ce vinzi. Ce putem face mai concret pentru a te ajuta sa aduci în social media imaginea brand-ului tau?

- Crestem credibilitatea brandului tau prin postari educationale, poze din backstage, videoclipuri si online reputation management (comunicarea cu audienta);

- Construim un avatar al clientului astfel incat reclamele si postarile tale sa ajunga la publicul tinta;

- Constuim o strategie de continut si de reclame platite astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate la cele mai mici costuri;

- Crestem traficul pe website-ul tau si retargetam utilizatorii care au efectuat anumite actiuni pe el astfel incat sa convertim audienta rece in audienta calda.

Web-design

Construim pentru afacerea ta web-site-uri responsive, profesionale, estetice si usor de utilizat;

 

Construim website-uri resposnive, vizibile pentru orice tip de device astfel incat sursele de trafic sa fie cat mai diversificate: de pe mobil, de pe tableta, de pe laptop si de pe computer;

 

Construim website-uri optimizate SEO astfel incat sa fie usor de indexat pentru mototarele de cautare si pentru a facilita rankarea in cautarile organice; 

Construim website-uri care faciliteaza conversiile astfel incat procesul de cumparare sa fiu cat mai simplu pentru utilizator.

SEO & Google Ads

Obiectivul nostru este acelasi cu al tau – atragerea cât mai multor clienti interesati sa colaboreze cu tine sau sa îti achizitioneze produsele. O pozitionare cat mai sus în motoarele de cautare asigura atingerea cât mai rapida a acestui obiectiv. Punem la dispozitia ta doua servicii care sa contribuie la realizarea unui site cât mai bine pozitionat:

– Optimizare SEO;

– Google Ads.

Prin intermediului serviciului SEO te ajutam sa identifici cuvintele cheie pentru afacerea ta (keywords), sa realizezi optimizari on site sau on page, sa corectezi factorii tehnici care blocheaza indexarea în Google, sa generezi link-uri cu autoritate ce trimit catre afacerea ta si sa monitorizezi evolutia cuvintelor cheie si a vizibilitatii tale.

Folosim tool-uri moderne care ne ajuta sa planificam cu atentie si sa punem în aplicare întregul proces de optimizare SEO. Nu uitam sa integram aici si prezenta pe retelele de socializare.

 

Ulterior, datorita faptului ce peste trei sferturi dintre persoane cauta online un produs sau serviciu de care au nevoie, îti sugeram sa folosesti cu încredere seriviciul Google Ads.

 

Consideram ca este una dintre cele mai eficiente metode de promovare din marketing-ul online, mai ales pentru ca vei plati numai pentru utilizatorii care dau click pe anunt sau îti viziteaza site-ul.
 

Content Marketing

Content marketingul joaca un rol foarte important atunci cand vine vorba de credibilitatea brandului, audienta trebuind sa te perceapa ca un expert in domeniu.

La The Social Performance realizam continut personalizat si original pentru fiecare client astfel incat mesajul acestuia sa fie corect si eficient dispus in fata audientei: articole educationale pentru paginile de social media, clipuri video, sesiuni live, poze din "backstage", interviuri, articole de blog, continut vizual si multe altele.

Strategie

Serviciile noastre de marketing online te ajuta sa elaborezi înca de la început un plan concret de actiune astfel încât sa cresti vizibilitatea brand-ului tau si sa atragi cât mai multi clienti. Astfel, respectam 3 etape clare, de la conceperea strategiei si  la implementarea acesteia pâna monitorizarea rezultatelor.

– Strategie de marketing: obiective, pozitionare în piata, analiza competitiva, alegere metode potrivite, analiza trenduri, optimizare procese interne;

– Implementare: creeare si segmentare audiente, concepere campanii de promovare, derulare campanii de promovare;

– Monitorizare rezultate: rapoarte si studii privind evolutia si rezultatele modalitatilor de comunicare si promovare alese.


Pentru noi, afacerea ta nu este o frunza în bataia vântului ci un copac strajnic, cu radacini stabile, cu trunchi drept si ramuri bine modelate.

De aceea nimic nu este lasat la întâmplare ci totul este planificat astfel încât sa stim în fiecare secunda ce pasi trebuiesc urmati pentru a reusi sa atingem obiectivele stabilite.
 

The Social Performance

Agentie De Digital Marketing Din Romania Focusata Pe Rezultate

Navigatie

Email: office@thesocialperformance.com

Phone: +40 756 612 136

© 2019, The Social Performance